Goce профилна слика

Goce

Goce е македонска DJ и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@dj_goce -

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 185. (TOP 44%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 33. (TOP 8%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: dj_goce

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
4729

Следачи
932

Просечен број лајкови на слики
3.25

Просечен број на коментари
366

Слики

Сумирано

Категорија: DJ

Моментално, Goce (@dj_goce) има 4729 Instagram следачи и е рангиран 185. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.25 коментари и 932 лајкови на слика и е рангиран 33. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Goce, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија DJ:
Оди на Instagram Топ Листа