Gordana S профилна слика

Gordana S

Gordana S е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@gorde.s -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 58. (TOP 14%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 91. (TOP 22%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: gorde.s

Snapchat: sgorde

Instagram статистика
13899

Следачи
471

Просечен број лајкови на слики
2.0

Просечен број на коментари
58

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Gordana S (@gorde.s) има 13899 Instagram следачи и е рангиран 58. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.0 коментари и 471 лајкови на слика и е рангиран 91. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Gordana S, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа