Igor Mitreski профилна слика

Igor Mitreski

Igor Mitreski е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@igor_mitreski - Snapchat: igor0304

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 389. (TOP 94%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 217. (TOP 52%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: igor_mitreski

Snapchat: igor0304

Instagram статистика
1806

Следачи
258

Просечен број лајкови на слики
0.75

Просечен број на коментари
984

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Igor Mitreski (@igor_mitreski) има 1806 Instagram следачи и е рангиран 389. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.75 коментари и 258 лајкови на слика и е рангиран 217. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Igor Mitreski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа