Ilija Nestorovski профилна слика

Ilija Nestorovski

Ilija Nestorovski е македонска Спортист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@nestoro30 - U.S. Cittá di Palermo 🇲🇰🇮🇹

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 67. (TOP 16%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 18. (TOP 4%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: nestoro30

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
12348

Следачи
1542

Просечен број лајкови на слики
19.5

Просечен број на коментари
145

Слики

Сумирано

Категорија: Спортист

Моментално, Ilija Nestorovski (@nestoro30) има 12348 Instagram следачи и е рангиран 67. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 19.5 коментари и 1542 лајкови на слика и е рангиран 18. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Ilija Nestorovski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Спортист:
Оди на Instagram Топ Листа