Ina Minovska профилна слика

Ina Minovska

Ina Minovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@ina_minovska - Snapchat: ninkaa_minovska 👻 🖤

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 77. (TOP 19%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 54. (TOP 13%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: ina_minovska

Snapchat: ninkaa_minovska

Instagram статистика
10582

Следачи
659

Просечен број лајкови на слики
14.25

Просечен број на коментари
444

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Ina Minovska (@ina_minovska) има 10582 Instagram следачи и е рангиран 77. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 14.25 коментари и 659 лајкови на слика и е рангиран 54. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Ina Minovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа