Irena Josifoska профилна слика

Irena Josifoska

Irena Josifoska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@irenajosifoska - Snap 👻 : irenajosifoskaa

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 127. (TOP 31%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 96. (TOP 23%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: irenajosifoska

Snapchat: irenajosifoskaa

Instagram статистика
6948

Следачи
461

Просечен број лајкови на слики
0.5

Просечен број на коментари
186

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Irena Josifoska (@irenajosifoska) има 6948 Instagram следачи и е рангиран 127. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.5 коментари и 461 лајкови на слика и е рангиран 96. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Irena Josifoska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа