Irina Janakova профилна слика

Irina Janakova

Irina Janakova е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@callmeaspesia - All good things are wild and free🌙SnapChat:janakovairina

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 250. (TOP 60%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 116. (TOP 28%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: callmeaspesia

Snapchat: janakovairina

Instagram статистика
3379

Следачи
401

Просечен број лајкови на слики
7.5

Просечен број на коментари
214

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Irina Janakova (@callmeaspesia) има 3379 Instagram следачи и е рангиран 250. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 7.5 коментари и 401 лајкови на слика и е рангиран 116. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Irina Janakova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа