Irina Jankulovska профилна слика

Irina Jankulovska

Irina Jankulovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@irinajankulovska_ - ♎ #тидавакрилја

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 248. (TOP 60%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 142. (TOP 34%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: irinajankulovska_

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
3404

Следачи
346

Просечен број лајкови на слики
3.25

Просечен број на коментари
488

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Irina Jankulovska (@irinajankulovska_) има 3404 Instagram следачи и е рангиран 248. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.25 коментари и 346 лајкови на слика и е рангиран 142. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Irina Jankulovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа