Irina Krstevska профилна слика

Irina Krstevska

Irina Krstevska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@krstevskai - 🌙Snapchat :krstevskai🌙

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 268. (TOP 64%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 124. (TOP 30%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: krstevskai

Snapchat: krstevskai

Instagram статистика
3192

Следачи
383

Просечен број лајкови на слики
1.5

Просечен број на коментари
407

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Irina Krstevska (@krstevskai) има 3192 Instagram следачи и е рангиран 268. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.5 коментари и 383 лајкови на слика и е рангиран 124. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Irina Krstevska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа