Iskra Mladenovska профилна слика

Iskra Mladenovska

Iskra Mladenovska е македонска Фотограф и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@iskra.mladenovska - fashion designer and blogger 👻iskra47

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 241. (TOP 58%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 238. (TOP 57%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: iskra.mladenovska

Snapchat: iskra.47

Instagram статистика
3541

Следачи
236

Просечен број лајкови на слики
0.75

Просечен број на коментари
475

Слики

Сумирано

Категорија: Фотограф

Моментално, Iskra Mladenovska (@iskra.mladenovska) има 3541 Instagram следачи и е рангиран 241. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.75 коментари и 236 лајкови на слика и е рангиран 238. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Iskra Mladenovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Фотограф:
Оди на Instagram Топ Листа