Iva Gjurkova профилна слика

Iva Gjurkova

Iva Gjurkova е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@gjurkova_iva - ♋ Snapchat: igjurkova 👻

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 410. (TOP 99%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 337. (TOP 81%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: gjurkova_iva

Snapchat: igjurkova

Instagram статистика
1594

Следачи
148

Просечен број лајкови на слики
1.0

Просечен број на коментари
181

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Iva Gjurkova (@gjurkova_iva) има 1594 Instagram следачи и е рангиран 410. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.0 коментари и 148 лајкови на слика и е рангиран 337. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Iva Gjurkova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа