Iva Krstevska профилна слика

Iva Krstevska

Iva Krstevska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@krstevskaiva - Sapiosexual 👑 Hedonist 💕 Dogs lover 🐕 Lawyer to be 💼 Toxic Girl 🔞 24 🇲🇰 Polyglot: 🇬🇧 🇦🇱 🇪🇸 🇫🇷

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран . (TOP None%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран . (TOP None%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: krstevskaiva

Snapchat: nana.iva

Instagram статистика

Следачи

Просечен број лајкови на слики

Просечен број на коментари

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Iva Krstevska (@krstevskaiva) има Instagram следачи и е рангиран . на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по коментари и лајкови на слика и е рангиран . по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Iva Krstevska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа