Iva Tanushevska профилна слика

Iva Tanushevska

Iva Tanushevska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@iva_tanushevska - Snapchat: i.tanusevskaa

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран . (TOP None%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран . (TOP None%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: iva_tanushevska

Snapchat: i.tanusevskaa

Instagram статистика
7289

Следачи
139

Просечен број лајкови на слики

Просечен број на коментари
1131

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Iva Tanushevska (@iva_tanushevska) има 7289 Instagram следачи и е рангиран . на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по коментари и 139 лајкови на слика и е рангиран . по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Iva Tanushevska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа