Ivana Atanasovska профилна слика

Ivana Atanasovska

Ivana Atanasovska е македонска Стилист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@ivanamakeupatanasovska -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 199. (TOP 48%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 383. (TOP 92%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: ivanamakeupatanasovska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
4260

Следачи
96

Просечен број лајкови на слики
0.5

Просечен број на коментари
819

Слики

Сумирано

Категорија: Стилист

Моментално, Ivana Atanasovska (@ivanamakeupatanasovska) има 4260 Instagram следачи и е рангиран 199. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.5 коментари и 96 лајкови на слика и е рангиран 383. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Ivana Atanasovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Стилист:
Оди на Instagram Топ Листа