Ivona Gegoska профилна слика

Ivona Gegoska

Ivona Gegoska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@ivonagegoska -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 183. (TOP 44%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 121. (TOP 29%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: ivonagegoska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
4785

Следачи
389

Просечен број лајкови на слики
3.25

Просечен број на коментари
244

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Ivona Gegoska (@ivonagegoska) има 4785 Instagram следачи и е рангиран 183. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.25 коментари и 389 лајкови на слика и е рангиран 121. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Ivona Gegoska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа