Ivona Ognenovska профилна слика

Ivona Ognenovska

Ivona Ognenovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@ognenovskaivona - ⇨ognenovska6 👻 ⇨✈🌏📷 ⇨🍸☕🍴

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 123. (TOP 30%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 237. (TOP 57%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: ognenovskaivona

Snapchat: ognenovska6

Instagram статистика
7021

Следачи
237

Просечен број лајкови на слики
0.5

Просечен број на коментари
182

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Ivona Ognenovska (@ognenovskaivona) има 7021 Instagram следачи и е рангиран 123. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.5 коментари и 237 лајкови на слика и е рангиран 237. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Ivona Ognenovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа