Jana Burcevska профилна слика

Jana Burcevska

Jana Burcevska е македонска Пејачка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@boorche - Oxymoron

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 125. (TOP 30%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 46. (TOP 11%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: boorche

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
6989

Следачи
695

Просечен број лајкови на слики
13.0

Просечен број на коментари
336

Слики

Сумирано

Категорија: Пејачка

Моментално, Jana Burcevska (@boorche) има 6989 Instagram следачи и е рангиран 125. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 13.0 коментари и 695 лајкови на слика и е рангиран 46. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Jana Burcevska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Пејачка:
Оди на Instagram Топ Листа