Jelena Spendzarska профилна слика

Jelena Spendzarska

Jelena Spendzarska е македонска ТВ Лице и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@jelenaspendzarska - •TV hostess @Канал5 🎥 •Journalist 💻 •Style diary💄👠 •Food diary 🍎🥒 •POLLEO SPORT brand ambassador •MACEDONIA 🇲🇰

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран . (TOP None%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран . (TOP None%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: jelenaspendzarska

Snapchat: jelenasnap

Instagram статистика

Следачи

Просечен број лајкови на слики

Просечен број на коментари

Слики

Сумирано

Категорија: ТВ Лице

Моментално, Jelena Spendzarska (@jelenaspendzarska) има Instagram следачи и е рангиран . на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по коментари и лајкови на слика и е рангиран . по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Jelena Spendzarska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија ТВ Лице:
Оди на Instagram Топ Листа