Jeton Berisha профилна слика

Jeton Berisha

Jeton Berisha е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@jeton_berisha - 🔘Facebook: Jeton Berisha 🔘Snapchat: jeton.ber2 👻 🌟 Never give up on something you really want. It's difficult to wait,but worse to regret..

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана . (TOP None%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана . (TOP None%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: jeton_berisha

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика

Следачи

Просечен број лајкови на слики

Просечен број на коментари

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Jeton Berisha (@jeton_berisha) има Instagram следачи и е рангиран . на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по коментари и лајкови на слика и е рангиран . по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Jeton Berisha, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа