Josif Damjanov профилна слика

Josif Damjanov

Josif Damjanov е македонска Претприемач и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@coachjosif - Entreprenuer🔝 Love to inspire 🔥🚀 If you need help on achieving your fitness 💪or weightloss 💃goal I'm here to help you🙌 👉 Snapchat: coachjosif

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 178. (TOP 43%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 316. (TOP 76%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: coachjosif

Snapchat: coachjosif

Instagram статистика
4830

Следачи
160

Просечен број лајкови на слики
1.25

Просечен број на коментари
943

Слики

Сумирано

Категорија: Претприемач

Моментално, Josif Damjanov (@coachjosif) има 4830 Instagram следачи и е рангиран 178. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.25 коментари и 160 лајкови на слика и е рангиран 316. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Josif Damjanov, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Претприемач:
Оди на Instagram Топ Листа