Jovana профилна слика

Jovana

Jovana е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@yovana___ - MA: @model_scouting_office 🇮🇹THE ONE MODELS 🇨🇳ATTENTION MODELS

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 203. (TOP 49%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 291. (TOP 70%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: yovana___

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
4224

Следачи
185

Просечен број лајкови на слики
3.25

Просечен број на коментари
168

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Jovana (@yovana___) има 4224 Instagram следачи и е рангиран 203. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.25 коментари и 185 лајкови на слика и е рангиран 291. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Jovana, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа