Jovana Filipovic профилна слика

Jovana Filipovic

Jovana Filipovic е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@thejovanafilipovic - Ready to wear designer.

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 222. (TOP 53%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 339. (TOP 81%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: thejovanafilipovic

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
4017

Следачи
145

Просечен број лајкови на слики
0.5

Просечен број на коментари
639

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Jovana Filipovic (@thejovanafilipovic) има 4017 Instagram следачи и е рангиран 222. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.5 коментари и 145 лајкови на слика и е рангиран 339. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Jovana Filipovic, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа