Jovana Mladenovska профилна слика

Jovana Mladenovska

Jovana Mladenovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@jovana_mladenovska - Snapchat jovanajoksiii

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 379. (TOP 91%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 379. (TOP 91%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: jovana_mladenovska

Snapchat: jovanajoksiii

Instagram статистика
1979

Следачи
104

Просечен број лајкови на слики
0.25

Просечен број на коментари
858

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Jovana Mladenovska (@jovana_mladenovska) има 1979 Instagram следачи и е рангиран 379. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.25 коментари и 104 лајкови на слика и е рангиран 379. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Jovana Mladenovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа