Katarina Ivanovska профилна слика

Katarina Ivanovska

Katarina Ivanovska е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@katarina_ivanovska - Life is vacation Women Management/NY/PARIS/MILAN

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 12. (TOP 3%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 43. (TOP 10%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: katarina_ivanovska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
47510

Следачи
722

Просечен број лајкови на слики
3.0

Просечен број на коментари
685

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Katarina Ivanovska (@katarina_ivanovska) има 47510 Instagram следачи и е рангиран 12. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.0 коментари и 722 лајкови на слика и е рангиран 43. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Katarina Ivanovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа