Katica Doneva профилна слика

Katica Doneva

Katica Doneva е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@katiccadoneva - snapchat:katiccadoneva email:katicadoneva@yahoo.com

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 34. (TOP 8%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 25. (TOP 6%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: katiccadoneva

Snapchat: katiccadoneva

Instagram статистика
21945

Следачи
1242

Просечен број лајкови на слики
4.25

Просечен број на коментари
178

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Katica Doneva (@katiccadoneva) има 21945 Instagram следачи и е рангиран 34. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 4.25 коментари и 1242 лајкови на слика и е рангиран 25. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Katica Doneva, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа