Kjara Golja профилна слика

Kjara Golja

Kjara Golja е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@kjaragolja - •AKL • 🇳🇿 SnapChat - kjaragolja

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 89. (TOP 21%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 19. (TOP 5%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: kjaragolja

Snapchat: kjaragolja

Instagram статистика
9451

Следачи
1396

Просечен број лајкови на слики
7.25

Просечен број на коментари
138

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Kjara Golja (@kjaragolja) има 9451 Instagram следачи и е рангиран 89. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 7.25 коментари и 1396 лајкови на слика и е рангиран 19. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Kjara Golja, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа