Konstantina Mitevska профилна слика

Konstantina Mitevska

Konstantina Mitevska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@_kija.mitevska_ - ♊️

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 138. (TOP 33%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 55. (TOP 13%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: _kija.mitevska_

Snapchat: Konstantina.Mitevska

Instagram статистика
6201

Следачи
658

Просечен број лајкови на слики
1.75

Просечен број на коментари
404

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Konstantina Mitevska (@_kija.mitevska_) има 6201 Instagram следачи и е рангиран 138. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.75 коментари и 658 лајкови на слика и е рангиран 55. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Konstantina Mitevska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа