Kosta Petrov профилна слика

Kosta Petrov

Kosta Petrov е македонска Писателка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@kostapetrov - Founder of @thepworld, Bestselling Author, Speaker, Editor @thelittleblackbookofpr, #HuffingtonPost writer + Big dreamer. 😀 Snapchat: kostapetrov1

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 131. (TOP 31%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 258. (TOP 62%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: kostapetrov

Snapchat: kostapetrov1

Instagram статистика
6548

Следачи
216

Просечен број лајкови на слики
0.25

Просечен број на коментари
2930

Слики

Сумирано

Категорија: Писателка

Моментално, Kosta Petrov (@kostapetrov) има 6548 Instagram следачи и е рангиран 131. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.25 коментари и 216 лајкови на слика и е рангиран 258. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Kosta Petrov, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Писателка:
Оди на Instagram Топ Листа