Kostadinka Atanasov профилна слика

Kostadinka Atanasov

Kostadinka Atanasov е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@atanasovkostadinka - Snapchat:-kostadinka.a

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 396. (TOP 95%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 381. (TOP 92%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: atanasovkostadinka

Snapchat: kostadinka.a

Instagram статистика
1762

Следачи
100

Просечен број лајкови на слики
1.0

Просечен број на коментари
445

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Kostadinka Atanasov (@atanasovkostadinka) има 1762 Instagram следачи и е рангиран 396. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.0 коментари и 100 лајкови на слика и е рангиран 381. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Kostadinka Atanasov, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа