Kristina Poptrpeva профилна слика

Kristina Poptrpeva

Kristina Poptrpeva е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@kpoptrpevva - from:Skopje ,Macedonia 🇲🇰|Model. | Singer | |🔐 Single

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 238. (TOP 57%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 166. (TOP 40%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: kpoptrpevva

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
3576

Следачи
314

Просечен број лајкови на слики
2.5

Просечен број на коментари
111

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Kristina Poptrpeva (@kpoptrpevva) има 3576 Instagram следачи и е рангиран 238. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.5 коментари и 314 лајкови на слика и е рангиран 166. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Kristina Poptrpeva, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа