Kristina Tondev профилна слика

Kristina Tondev

Kristina Tondev е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@tondevk - Strumica, Macedonia |11.07.98 snapchat 👻 tondevk2 Give me the right shoes and I"ll conquer the world! 👠🌍👑💎

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 173. (TOP 42%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 340. (TOP 82%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: tondevk

Snapchat: tondevk2

Instagram статистика
4988

Следачи
145

Просечен број лајкови на слики
1.0

Просечен број на коментари
147

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Kristina Tondev (@tondevk) има 4988 Instagram следачи и е рангиран 173. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.0 коментари и 145 лајкови на слика и е рангиран 340. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Kristina Tondev, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа