Ljupka Mitrova профилна слика

Ljupka Mitrova

Ljupka Mitrova е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@ljupka_mitrova - vimeo.com/zonde/reserved 📩E-mail: ljupkamitrova@yahoo.com

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 6. (TOP 1%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 11. (TOP 3%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: ljupka_mitrova

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
72313

Следачи
1945

Просечен број лајкови на слики
26.5

Просечен број на коментари
640

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Ljupka Mitrova (@ljupka_mitrova) има 72313 Instagram следачи и е рангиран 6. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 26.5 коментари и 1945 лајкови на слика и е рангиран 11. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Ljupka Mitrova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа