Lumija Kamilija профилна слика

Lumija Kamilija

Lumija Kamilija е македонска Блогер и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@lumija_kamilija - Fashion designer 👗 Freelance photomodel 📷 Professional embroiderer 🌸 Vintagefashion,Crazy cat lady😻 Official Facebook page ⬇⬇⬇

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 278. (TOP 67%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 248. (TOP 60%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: lumija_kamilija

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
3045

Следачи
224

Просечен број лајкови на слики
4.25

Просечен број на коментари
182

Слики

Сумирано

Категорија: Блогер

Моментално, Lumija Kamilija (@lumija_kamilija) има 3045 Instagram следачи и е рангиран 278. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 4.25 коментари и 224 лајкови на слика и е рангиран 248. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Lumija Kamilija, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Блогер:
Оди на Instagram Топ Листа