Maja Arsova профилна слика

Maja Arsova

Maja Arsova е македонска Блогер и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@maya_buce - 🐝 💗 🍩 arsova_m@yahoo.com All pictures are taken by samsung galaxy s6

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 258. (TOP 62%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 126. (TOP 30%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: maya_buce

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
3297

Следачи
378

Просечен број лајкови на слики
6.25

Просечен број на коментари
1435

Слики

Сумирано

Категорија: Блогер

Моментално, Maja Arsova (@maya_buce) има 3297 Instagram следачи и е рангиран 258. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 6.25 коментари и 378 лајкови на слика и е рангиран 126. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Maja Arsova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Блогер:
Оди на Instagram Топ Листа