Marija Janeska профилна слика

Marija Janeska

Marija Janeska е македонска Блогер и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@mjaneska - Everywhere. AIESECer 🌍

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 184. (TOP 44%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 207. (TOP 50%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: mjaneska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
4749

Следачи
267

Просечен број лајкови на слики
1.0

Просечен број на коментари
680

Слики

Сумирано

Категорија: Блогер

Моментално, Marija Janeska (@mjaneska) има 4749 Instagram следачи и е рангиран 184. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.0 коментари и 267 лајкови на слика и е рангиран 207. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Marija Janeska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Блогер:
Оди на Instagram Топ Листа