Marija Janevska профилна слика

Marija Janevska

Marija Janevska е македонска Блогер и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@missjanevska - Writer/Blogger • Toxicologist • Pharmacist • Dreamer • Runner •

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 119. (TOP 29%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 74. (TOP 18%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: missjanevska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
7352

Следачи
544

Просечен број лајкови на слики
1.25

Просечен број на коментари
863

Слики

Сумирано

Категорија: Блогер

Моментално, Marija Janevska (@missjanevska) има 7352 Instagram следачи и е рангиран 119. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.25 коментари и 544 лајкови на слика и е рангиран 74. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Marija Janevska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Блогер:
Оди на Instagram Топ Листа