Marija Naceva профилна слика

Marija Naceva

Marija Naceva е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@marijanaceva - Personal Trainer - Abu Dhabi, UAE ! Body transformation,1st place & Overall Winner- Balkan Championship, 4 th Place - Mr. Olympia. snapchat: mnaceva10

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 43. (TOP 10%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 196. (TOP 47%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: marijanaceva

Snapchat: mnaceva10

Instagram статистика
17661

Следачи
280

Просечен број лајкови на слики
4.75

Просечен број на коментари
834

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Marija Naceva (@marijanaceva) има 17661 Instagram следачи и е рангиран 43. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 4.75 коментари и 280 лајкови на слика и е рангиран 196. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Marija Naceva, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа