Marija Tastanoska профилна слика

Marija Tastanoska

Marija Tastanoska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@marijatastanoska - 👻Snapchat: marijatastan ❌No Facebook 🇲🇰Ohrid, MK 🇦🇺Melbourne, Au 💃🏾Dance instructor 🏦Banking and finance student 💉Medical laboratory technician ⏳19

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 130. (TOP 31%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 62. (TOP 15%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: marijatastanoska

Snapchat: marijatastan

Instagram статистика
6812

Следачи
612

Просечен број лајкови на слики
12.75

Просечен број на коментари
297

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Marija Tastanoska (@marijatastanoska) има 6812 Instagram следачи и е рангиран 130. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 12.75 коментари и 612 лајкови на слика и е рангиран 62. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Marija Tastanoska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа