Marija Veskovska профилна слика

Marija Veskovska

Marija Veskovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@veskovskaaaaaa - 🇲🇰 / 18 years old

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 38. (TOP 9%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 103. (TOP 25%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: veskovskaaaaaa

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
19211

Следачи
443

Просечен број лајкови на слики
0.5

Просечен број на коментари
1081

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Marija Veskovska (@veskovskaaaaaa) има 19211 Instagram следачи и е рангиран 38. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.5 коментари и 443 лајкови на слика и е рангиран 103. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Marija Veskovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа