Marinela Kostadinova профилна слика

Marinela Kostadinova

Marinela Kostadinova е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@marinela_kostadinova - 09.04.17🔐🌎👩‍❤️‍👩💏❤️

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 174. (TOP 42%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 343. (TOP 82%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: marinela_kostadinova

Snapchat: maca.marinelaaa

Instagram статистика
4930

Следачи
138

Просечен број лајкови на слики
3.25

Просечен број на коментари
248

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Marinela Kostadinova (@marinela_kostadinova) има 4930 Instagram следачи и е рангиран 174. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.25 коментари и 138 лајкови на слика и е рангиран 343. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Marinela Kostadinova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа