Marjan Petrov профилна слика

Marjan Petrov

Marjan Petrov е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@marjan__petrov -

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана . (TOP None%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана . (TOP None%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: marjan__petrov

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
13522

Следачи
442

Просечен број лајкови на слики

Просечен број на коментари
764

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Marjan Petrov (@marjan__petrov) има 13522 Instagram следачи и е рангиран . на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по коментари и 442 лајкови на слика и е рангиран . по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Marjan Petrov, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа