Marjana Stanojkovska профилна слика

Marjana Stanojkovska

Marjana Stanojkovska е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@marjanastanojkovska - TV Host/ Model / Dancer /Miss Bikini of the Universe 2005/ ZIN Zumba Instructor

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 9. (TOP 2%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 52. (TOP 12%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: marjanastanojkovska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
52453

Следачи
674

Просечен број лајкови на слики
0.5

Просечен број на коментари
1825

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Marjana Stanojkovska (@marjanastanojkovska) има 52453 Instagram следачи и е рангиран 9. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.5 коментари и 674 лајкови на слика и е рангиран 52. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Marjana Stanojkovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа