Marta Mladenovska профилна слика

Marta Mladenovska

Marta Mladenovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@_q_marr_ - Snap:martam739🙈

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 134. (TOP 32%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 145. (TOP 35%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: _q_marr_

Snapchat: martam739

Instagram статистика
6384

Следачи
344

Просечен број лајкови на слики
6.75

Просечен број на коментари
511

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Marta Mladenovska (@_q_marr_) има 6384 Instagram следачи и е рангиран 134. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 6.75 коментари и 344 лајкови на слика и е рангиран 145. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Marta Mladenovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа