Martija Stanojkovic профилна слика

Martija Stanojkovic

Martija Stanojkovic е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@martijastanojkovic - I love to love and to be loved.

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 11. (TOP 3%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 22. (TOP 5%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: martijastanojkovic

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
48058

Следачи
1322

Просечен број лајкови на слики
5.25

Просечен број на коментари
1360

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Martija Stanojkovic (@martijastanojkovic) има 48058 Instagram следачи и е рангиран 11. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 5.25 коментари и 1322 лајкови на слика и е рангиран 22. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Martija Stanojkovic, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа