Martin Petrusevski профилна слика

Martin Petrusevski

Martin Petrusevski е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@petrusevski_martin - Midnight games 🌙

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 171. (TOP 41%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 79. (TOP 19%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: petrusevski_martin

Snapchat: makewake

Instagram статистика
5058

Следачи
528

Просечен број лајкови на слики
4.5

Просечен број на коментари
71

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Martin Petrusevski (@petrusevski_martin) има 5058 Instagram следачи и е рангиран 171. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 4.5 коментари и 528 лајкови на слика и е рангиран 79. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Martin Petrusevski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа