Martina Aleksovska профилна слика

Martina Aleksovska

Martina Aleksovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@martii28998 - snap:A.Martii 👑

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 61. (TOP 15%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 77. (TOP 19%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: martii28998

Snapchat: A.Martii

Instagram статистика
13061

Следачи
530

Просечен број лајкови на слики
3.0

Просечен број на коментари
104

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Martina Aleksovska (@martii28998) има 13061 Instagram следачи и е рангиран 61. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.0 коментари и 530 лајкови на слика и е рангиран 77. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Martina Aleksovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа