Martina Angelovska профилна слика

Martina Angelovska

Martina Angelovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@angelovskaam -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 342. (TOP 82%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 244. (TOP 59%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: angelovskaam

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
2363

Следачи
228

Просечен број лајкови на слики
1.5

Просечен број на коментари
300

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Martina Angelovska (@angelovskaam) има 2363 Instagram следачи и е рангиран 342. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.5 коментари и 228 лајкови на слика и е рангиран 244. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Martina Angelovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа