Martina Hristova профилна слика

Martina Hristova

Martina Hristova е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@martinahristova27 - Love yourself first!💎 Snap: martina_2727 18 Veles, Macedonia

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 102. (TOP 25%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 169. (TOP 41%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: martinahristova27

Snapchat: martina_2727

Instagram статистика
8556

Следачи
310

Просечен број лајкови на слики
0.5

Просечен број на коментари
167

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Martina Hristova (@martinahristova27) има 8556 Instagram следачи и е рангиран 102. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.5 коментари и 310 лајкови на слика и е рангиран 169. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Martina Hristova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа