Martina Petreska профилна слика

Martina Petreska

Martina Petreska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@martinapetreska - If you love me you have to love all the things about me ♒ 👻 Snapchat: martinapetreska 📍🇲🇰

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 126. (TOP 30%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 80. (TOP 19%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: martinapetreska

Snapchat: martinapetreska

Instagram статистика
6977

Следачи
528

Просечен број лајкови на слики
5.0

Просечен број на коментари
735

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Martina Petreska (@martinapetreska) има 6977 Instagram следачи и е рангиран 126. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 5.0 коментари и 528 лајкови на слика и е рангиран 80. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Martina Petreska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа