Mia Kostova профилна слика

Mia Kostova

Mia Kostova е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@miandrija -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 165. (TOP 40%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 227. (TOP 55%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: miandrija

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
5317

Следачи
245

Просечен број лајкови на слики
0.75

Просечен број на коментари
777

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Mia Kostova (@miandrija) има 5317 Instagram следачи и е рангиран 165. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.75 коментари и 245 лајкови на слика и е рангиран 227. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Mia Kostova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа